Uw huis en waardevolle bezittingen verdienen een Premiumverzekering

 • Allriskdekking, inclusief dekking voor overstroming
 • Fine Art dekking voor privécollecties

Premium Wonen

Voor een ondernemer, vrije beroepsbeoefenaar of iemand met een hoge functie in het bedrijfsleven zijn standaardverzekeringsproducten vaak niet toereikend. Een monumentaal pand, kostbare inboedel, een bijzondere verzameling: onze verzekeringen zijn speciaal afgestemd op de wensen van de vermogende particulier en geven kostbare bezittingen een first-classbescherming! Premium Wonen biedt hoogwaardige polisvoorwaarden met unieke dekkingselementen en hoge limieten tegen een goede premie. De Premium Woningverzekering is voor woonhuizen met een herbouwwaarde vanaf € 500.000. De Premium Inboedelverzekering is voor inboedels met een nieuwwaarde vanaf € 150.000.

Inboedelverzekering

Met de Premium Inboedelverzekering verzekert u uw inboedel, verzamelingen, kunstvoorwerpen en audiovisuele apparatuur zonder maximering. Onze waardemeter kent een hoge inkomensbegrenzing, deze loopt op tot een netto maandinkomen van € 7.000 van de hoofdkostwinner.

Fine Art

Fine Art (PPP Pre Priced Proposal) is speciaal ontwikkeld voor kunstverzamelingen van particulieren tot € 150.000 en biedt dekking voor privéverzamelingen bestaande uit schilderijen, antiek, meubilair, beelden, bijzonder aardewerk, poppen en/of unieke boekenverzamelingen.

Woning

Met de Premium Woningverzekering verzekert u niet alleen de woning, maar ook de tuin, het glas, de fundering en bijgebouwen zoals een berging, een garage, een tuinhuisje, jacuzzi en een zwembad.

Hiscox Huis & Kunst

Uw polis passen we als maatwerk aan het risico aan. Hierbij zorgen we ervoor dat u niet te maken krijgt met starre clausules of beperkingen.

Marco, Expert Premiumverzekeringen

““De premie voor deze verzekering staat vast. Claimt u een schade? Dan laten wij de premie ongewijzigd.”.”

Premium Inboedel
 • Allriskdekking, inclusief dekking voor overstroming
 • Schadevergoeding zaken jonger dan 10 jaar: nieuwwaarde
 • Sieraden standaard verzekerd tot € 15.000
 • Standaard eigen risico: € 250 per gebeurtenis
Premium Woning
 • Allriskdekking, inclusief dekking voor overstroming
 • Ruime dekking voor huur gelijkwaardige woning na schade
 • Woonhuisautomatisering standaard meeverzekerd
 • Standaard eigen risico: € 250 per gebeurtenis
Huis & Kunst
 • All-risk polis met een wereldwijde dekking voor inboedel, kunst en sieraden
 • Geen afschrijving naar dagwaarde op huishoudelijke inboedel of onderverzekeringsregels
 • Gelddekking tot € 2.500 onder inboedel

Veelgestelde vragen

Na een brand gaan wij samen met de verzekerde en zijn adviseur op zoek naar passende vervangende woonruimte

Wij begrijpen dat u bij een zaak aan huis graag één opstal en inboedelverzekering wilt sluiten. Onze acceptanten werken graag een maatwerkvoorstel voor u uit.

Onze Premium verzekerden hebben dikwijls geen standaard audio-installatie. Computer- en audioapparatuur is daarom ook standaard zonder aparte limiet meeverzekerd op onze inboedelverzekering.

Het verzekeren van een hoger bedrag aan lijfsieraden is voor ons geen probleem. Op basis van een specificatie vertellen onze acceptanten u graag de mogelijkheden. Soms verzekeren we deze sieraden mee op de inboedelverzekering. In andere gevallen zullen wij een voorstel doen voor een aparte kostbaarhedenverzekering

Schade Melden

Wilt u een schade melden of heeft u een vraag over een schade? Stuur dan een e-mail naar schade@turien.nl of download het schadeformulier direct.

Wilt u een diefstal melden? Neem dan telefonisch contact met ons op via
072 5 181 150.

Interesse in een verzekering op maat?

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.