Brightmaven

Elke klant is trots op zijn of haar waardevolle bezit. Het is daarom ook belangrijk om dit waardevolle bezit goed te verzekeren. Omdat u hoge eisen stelt aan de verzekering proberen wij bij Turien & Co. meer te bieden dan alleen uitstekende en passende voorwaarden. Met aanvullende diensten, zoals Sjerlok bieden wij nét dat beetje extra zekerheid.

Wat is Sjerlok?

Met de virtuele rechercheur ‘Sjerlok’, het team van experts én haar Europees netwerk van Partners zorgt Brightmaven voor het snel terugvinden van gestolen objecten. De virtuele rechercheur ‘Sjerlok’ maakt gebruik van big data, kunstmatige intelligentie en ouderwets speurwerk. Via internet en andere bronnen wordt gezocht naar onder andere gestolen auto’s, boten, sieraden en elektronica. Sjerlok vergelijkt en koppelt deze informatie met de informatie van de gestolen objecten. Daarnaast blijft Sjerlok het dossier tijdens de opsporing monitoren en zorgt het voor samenwerking en communicatie met andere betrokken partijen zoals de politie en onderzoekbureaus.

    Maatwerk oplossingen

    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een assurantieadviseur bij u in de buurt

    Interesse in een verzekering op maat?

    Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.