Apresa

Heeft u ook een historisch of monumentaal pand? Dan weet u dat het vaststellen van de herbouwwaarde hiervan specialistenwerk is, net als het bepalen van de verzekerde som van kostbare inboedel. Voor Turien & Co. Premium Wonen kunnen standaard hulpmiddelen zoals waardemeters niet worden ingezet voor het bepalen van de waarde van de inboedel. Daarom zijn wij verheugd u te kunnen mededelen dat vanaf vandaag een beroep gedaan kan worden op de “Appraisal Service” van Apresa. Hiermee kunt u gemakkelijk de waarde van de inboedel én de herbouwwaarde van luxe bungalows, villa’s of landhuizen laten bepalen.

Wat houdt de Appraisal service in?

De Appraisal Service bestaat uit een risico-inspectie waarbij een globale waardering van de inboedel en de woning wordt gegeven. Tevens wordt er ter plekke advies verstrekt over inbraak- en brandpreventie. Is een taxatie van kunst, antiek en kostbaarheden wenselijk? Dan informeert de taxateur van Apresa uw relatie hier ook over. Na afloop ontvangt uw relatie via ons een uitgebreid rapport dat als uitstekende basis dient voor het adequaat verzekeren van zijn exclusieve bezittingen. Als uw relatie van de service gebruik maakt verlenen wij maar liefst zes jaar garantie tegen onderverzekering, dit voorkomt vervelende situaties na schade.

Uitstekende service

Voor verzekerden met een Premium woning- en inboedelverzekering vinden wij uitstekende service en hoge kwaliteit extra belangrijk. Apresa staat voor een onafhankelijk waardeoordeel. Bovendien zijn de hoog gekwalificeerde medewerkers getraind om discreet en integer om te gaan met vertrouwelijke informatie, kostbare objecten en hun eigenaren. Apresa is om die reden een waardevolle uitbreiding van ons Premium netwerk.

    Interesse in een verzekering op maat?

    Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.